mandag 22. november 2010

flere.....vesker....


.
1 veske med 2 hanker og 3 vesker med 1 hank. Vesken med 2 hanker har 1 lomme inni og er litt ekstra stor. 1 av de 3 veskene med 1 hank har 1 lomme, de andre har flere. Alle 4 har applikasjon med refleksstoff, det lyse grå som reagerer litt på blitsen. Lurt i vintermørket!
.


Og så noen flere...


.
.

Jeg har strikket noen trekantskjerf på strikkemaskin i alpakka fra DuStoreAlpakka i diverse farger. De er myke, deilige og varmer godt rundt nakken.
.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Enormt flink du er!
Synes det er litt festlig at den ene vesken som man kan regulere lengde på skulderrem er nokså likt et mønster på veske jeg har tegnet for et par år siden :-)
Ble inspirert til å sette i gang med veske produksjon. Takk for en inspirerende blogg! Og lykke til med julesalget!

Barbros lille atelier sa...

Knallfine vesker! Her er det plass til mye:-) Veldig praktiske! Utrolig flott design på veskene. Du er fantastisk flink, altså! Og lekre sjal du har strikket:-)

Klem

Trådsnella sa...

Så lekre!! ;) håper du får et strålende salg på julemarkedet!

TinaF sa...

Veldig smart med refleks-applikasjon, altså...! Bøyer meg i støvet, for vet hvor mye jobb det er med disse veskene... Og et sånt sjal da... hvem trenger vel ikke det?! Kjempefine er de :)

house of hopen sa...

Wow, det var produksjonen sin det!
Jeg tar av meg hatten altså...
Veskene er knalltøffe og skjerfene vet jeg er utrolig gode! Jeg er kjempeglad i det jeg har fått i gave fra deg, fru-jansen!

Stå på videre, men ikke slit deg ut.
LYKKE til med SALGET!

Stor klem fra Solveig som er STOLT av deg, vennen:)